Lukijat

perjantai 7. elokuuta 2009

Kysely puikoista

Päivästä toiseen mietin; soudan ja huopaan; otanko puikkoja myyntiin LankaTaikaan , vaiko en!
Toisaalta; kun niitä(perusperus-sellaisia!) voi ostaa joka marketista. Mutta toisaalta; mitä kaikkia ihanuuksia voisikaan erikoiskauppaan löytyä:)
Laittakkaapa tänne palautetta mikä merkki on paras?,mitkä ostaisitte?
-sukkapuikot (nro?) -pitkätpuikot (nro:t?) -pyöröpuikot (nro:t?) -muuta?

Keräilen viikon toiveita ja arvon sitten kaikkien vastanneiden kesken jotain pientä kivaa!

24 kommenttia:

 1. Minulla on Knit Picksejä ja olen tykännyt. Tietysti vaikka ruusupuiset tai bambuiset olisi ihan kivoja. Ja mahdollisimman paljon erilaisia. :) Ihana kauppa sinulla.

  VastaaPoista
 2. Addin pyöröjä käytössä mulla. Ja ostaisin "teräksisiä" vai mitä lie niklattuja sukkapuikkoja jos vaan löytäisin jostain. Puupuikkoja en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan, sen verran tiukkaa neulosta teen, että luulen saavani puikot poikki alta aika yksikön.. Kauniita lankoja sinulla muuten! Olen käynyt ihailemassa monta kertaa, vielä toistaiseksi olen kuitenkin malttanut mieleni :) En ole osannut ajatellakkaan aiemmin, kuinka jotkut langat värjätään vasta neulottuna ja sitten puretaan, kiva oli katsoa kuvia työvaiheista. Onnea yrityksellesi ja lankakaupallesi! NooraV

  VastaaPoista
 3. Mielestäni olisi näppärää, jos puikot saisi samasta kaupasta kuin langat. Jos sattumalta puuttuukin jokin koko, saisi sen samalla eikä tarvitsisi lähteä muualle. Kuten sanoitkin: peruspuikkoja on monessa kaupassa, lankaliikkeessä voisi kenties olla hieman suppeampi valikoima peruspuikkoja (ne suosituimmat koot) ja enempi sitten joitain erikoispuikkoja (erikoispuikolla tarkoitan mm. merkkiä, jota ei saa joka puodista). Itse olen alkanut testata KnitProta, toistaisesti toimii erinomaisesti. Tilasin myös Surinapuikkoja, vielä ei ole posti niitä tuonut - ihastuin puikkojen kauniisiin, sorvattuihin päihin. Jos puikkoja otat valikoimiin, tarvisi sitten olla aika laajalti kaikkia kokoja ja malleja (sukkapuikkoja, pitkiä, pyöröä...)

  VastaaPoista
 4. Erikoisemmat puikot olisivat mielenkiintoisia. Tarkoitan siis puisia (bambu, ebenpuu, ruusupuu ym) sekä Knit Picksit ynnä muut harvinaisemmat. Turusta en ainakaan ole löytänyt Knit Picksejä mistään kaupasta. Niitä pitäisi tilata postitse ja ne olisivat houkutteleva lisä ihanien lankojen rinnalla.

  VastaaPoista
 5. Kyllä ois kätevää jos puikot vois ostaa samasta paikasta kuin ihanat langatkin. Ei varmaan kannata ottaa niitä kaikkien saatavilla olevia puikkoja, vaan erikoisempia? Eebenpuiset ois kivat =D!

  VastaaPoista
 6. Kauniita lankoja sinulle kaupassa. Yritin tilata, mutta vahvistusta painaessani heitti jonnekin virhesivulle. Täytyy joskus koettaa uudestaan.
  Addin bambupyöröjä ja Knit Picksejä itse pelkästään käytän, joten niitä ehdotan kauppaasi hankittavaksi.
  No juu, nyt katsoinkin sähköpostin ja tilaus oli sittenkin onnistunut. Mutta nyt se taisi tulla sinne kolmeen kertaan. =) Maksan vain sen ensimmäisen. Saathan poistetuksi ne kaksi muuta?

  VastaaPoista
 7. Moi, kyllä mun mielestä vois olla puikkojakin, myynnissä: siis ei tavallisia vaan joitain erikoisia, merkkejä, malleja en osaa ehdottaa: mutta olen nyt huomanu, että pyöröjen kaapeleilla on eroja.

  VastaaPoista
 8. Kauniita lankoja kaupassasi!
  Minä pidän ruusupuisista ja bambupuikoista. Olisihan se kätevää jos voisi lankojen mukana tilata myös puikot, siis samasta paikasta molemmat.

  VastaaPoista
 9. Hei! Itse kaipailen välikoon sukkapuikkoja, niitä kun ei marketeista saa, esim. 2,75.

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä bambupuikot ja ruusupuikot on parhaita, ja sitten vielä KnitPron puikot; niillä tulee niin tasaista jälkeä eikä kädet hikoile. Välikoot ovat kyllä tarpeen, kuten Kangaskasa kirjoitti.

  VastaaPoista
 11. Ostaisin mielelläni ruusupuisia ja bambusta tehtyjä puikkoja, erityisesti välikoon puikot. Myös Knitpron puikot ovat hyviä, niillä tulee tasaista jälkeä:)

  VastaaPoista
 12. Minusta olis kans kätevää että sais puikkoja. Addin pyöröjä ja sukkiksia sekä knit picksejä :)

  VastaaPoista
 13. knitpron puikkoja, myös välikokoja. Mitään tavispuikkoja ei varmaan kannata ottaa...

  VastaaPoista
 14. Minä tykkäisin kovasti paljon kanssa nk. luksuspuikoista/puupuikoista. Intohimoisena sukkien neulojana arvostaisin ruusupuisia ja eebenpuisia puikkoja - myös välikokoina.

  VastaaPoista
 15. Välikoon puikkoja ei myydä monessakaan paikassa, niitä kaivataan.Ja mieluusti vielä puisena.

  Marlai

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti puupuikkoja, muitakin kuin bambua (vaikka sekin kävis mulle). Ja ennemmin pieniä kokoja (myös välikokoja), pyöröinä ja sukkapuikkoina (niistä pitkistä en niin välitä).
  Kiva kun olisi saatavilla jotakin erikoisempia, joita ei niin helpolla tänne Suomeen saa.
  Ihania nuo sinun langat tuossa alla!

  VastaaPoista
 17. Taisin kysellä asiaa Neulomon puolella ja mielestäni sinulla voisi olla puikkoja myynnissä. Mielummin juurikin niitä väli- ja puolikokoja ja erikoisempia puikkoja, ei peruskamalia pyöröjä joiden kaapelit ovat kikkaralla. Ruusu-, ebenpuisissa puikoissa minulle tulee aina mieleen, että ovatko puut peräisin sademetsästä? Tämän takia en ole ostanut ruusu- tai ebenpuisia puikkoja. Käytän pääasiassa vain sukka- ja pyöröpuikkoja, suorilla puikoilla ei mielestäni tee enää mitään ;)

  Yksi idea lisää tuotteisiin: kunnolliset silmukkamerkit, ei niitä jotka tipahtelevat puikolta ja neuleesta pois (oliko Prymin?), vaan sellaisia jotka pysyvät neuleessa ja puikoilla.

  Onnea vielä uudelle yrityksellesi!

  VastaaPoista
 18. HEI!
  Vau, mitä lankoja!!!
  Tavallisia puikkoja tuskin kannattaa ottaa myyntiin, MUTTA puisia, esim ruusupuu ja eeben sekä bambukin ovat sellaisia, mitä ei saa kuin tilaamalla. Ja onhan se hyvää palvelua, jos puikot saa samasta paikkaa kuin langatkin. Eniten taitaa olla menekkiä sukka- ja pyöröpuikoista, neulooko joku vielä pitkillä suorilla puikoilla? Ei ainakaan kukaan, joka enemmän neuloo, niitä ei kestä hartiat eikä lähiympäristö! No, se on vain minun mielipiteeni.
  Onnea ja menestystä lankakauppaasi!!!

  VastaaPoista
 19. Juu, puikkoja myyntiin vaan! Puisia sukkapuikkoja kaipailen itse juuri, ja minusta ne sopisivat myymiisi lankoihin hyvin, myythän sukkalankapaksuutta.

  VastaaPoista
 20. Kiitos kaikille toivomuksista!Valinta puikkojen suhteen tulee olemaan vaikea, mutta onhan nyt kuitenki suuntaa antavaa tietoa,mitä kansa haluaa.
  Arpaonni suosi MUMMUA!

  VastaaPoista
 21. Välikoot sukkapuikoista olis kiva juttu. Myös vaihtopäisiä pyöröpuikkoja vois ehkä olla. Itselläni on Denisen setti, muuten hyvä, mutta alkaa vasta 3,75:stä ja kaapeli on melko paksu. Mutta oli halvin, siksi päädyin siihen. Suoria puikkoja en juurikaan nykyään käytä, joten en ehdota sellaisia.

  Meiju

  VastaaPoista
 22. Ota myyntiin vaikka ihan peruspuikkojaKIN. Ei kaikilla voi olla kaikkia kokoja, joten olisi näppärää tilata ne lankojen kanssa samalla. Ja noi luxus-puikot sitte, tottakai niitäkin pitäisi olla saatavilla! Nimim. knit picsejä lisää himoava :)

  VastaaPoista
 23. Ruusupuisia kiitos, tilaan heti =)

  VastaaPoista
 24. Välikoon puikkoja ei kaupoista saa, netistäkin harvemmasta paikkaa. Myös erikoisemmat materiaalit kiinnostaa (ruusupuu jne), ja vieläkö niitä valopäisiä puikkoja/koukkuja on valmistuksessa...

  VastaaPoista